Viktor Alf – ny projektsäljare hos RMS

RMS Lagerinredningar expanderar och nyanställer. Vi välkomnar Viktor Alf till oss som ny projektsäljare i Eskilstuna.

Vad tyckte du var attraktivt med RMS, varför sökte du jobbet?
– Jag tyckte jobbet lät spännande och ville ha nya utmaningar. Arbetsbeskrivningen i jobbannonsen med ett varierande och omväxlande jobb tilltalade mig. Jag tycker också om att träffa nya människor. 

Vad har du arbetat med innan?
– Jag har arbetat med network marketing, där mitt intresse för försäljning väcktes. Dessutom har jag arbetat deltid som lärare och med fotboll inom AIK:s ungdomsakademi. Nu var jag redo för ett heltidsarbete på en arbetsplats.

Vad ser du fram emot med det nya jobbet?
– Att lära mig nya saker kring lager- och logistikmiljöer. Det är mer komplext än man tror att bygga upp ett lager på ett effektiv och säkert sätt. 

Hur har dina första dagar på jobbet varit?
– Jag har börjat att träffa kunder som jag kommer att jobba med i framtiden. Det har också varit supertrevligt att komma in i organisationen och lära känna alla som arbetar på RMS. Jag har kommit in snabbt i gänget och har fått en gedigen introduktion av alla delar i företaget. RMS känns nästan redan som en familj. 

Område: Köping, Västerås, Sala, Heby, Sandviken, Gävle, Lindesberg, Skinnskatteberg, Ludvika, Vansbro, Borlänge, Malung, Sundsvall, Umeå.

PERSONPORTRÄTT VIKTOR ALF

Familj: Sambo, en kille som snart fyller två år och en hund.
Bor: Torshälla.
Ålder: 30 år.
Fritidsintressen: Mycket idrott och musik. Paddel och golf när det gäller idrott och spelar gitarr och skriver lite musik med en kompis när det gäller musiken. Att resa med familj och vänner gör jag också gärna. 

 

 

Våra Partners