RMS Lagerinredningar nyanställer ytterligare två projektsäljare

Marknaden för lagerinredningar växer i hela landet.

– Vi vill arbeta nära våra kunder, så att vi tillsammans med dem kan skapa effektiva, säkra och hållbara lagermiljöer. Därför nyanställer vi nu ytterligare två projektsäljare. Det är Adam Wadin, som  kommer att arbeta på vårt stockholmskontor och Ole Gyldenlöve, som kommer att utgå från vårt huvudkontor i Eskilstuna berättar vd, Johan Harlén.

Vi hälsar dem båda välkomna till RMS Lagerinredningar. 

Här kommer en kort presentation av dem båda. 

Namn: Adam Wadin
Bor: Ekerö, Stockholm
Familj: Flickvän och mamma och pappa.
Frititdsintressen: Golf på sommaren och nu på höst och vinter den nya sporten paddel. 

Hur ser du på ditt nya jobb hos RMS?
– Jag ser mycket positivt på att få arbeta med en annat typ av sälj än jag har arbetat med förut. Nu kommer det att bli mer processälj och att bygga långvariga relationer med kunderna. Det ska bli mycket spännande och kul. 

Var kommer du närmast ifrån?
– Jag kommer från att ha jobbat med butiksälj, som ställföreträdande butikschef på Trademax i Stockholm. 

 

 

Namn: Ole Gyldenlöve
Bor: Stora Sundby, Tveta, utanför Eskilstuna
Familj: Fru och dotter
Fritidsintressen: Jakt

Varför sökte du dig till jobbet som projektsäljare hos RMS?
–Jag såg ett mycket roligt och utmanande jobb i en expansiv och spännande bransch med business to business-sälj, framför mig. En fördel är också att jobbet som projektsäljare ger frihet att styra över min egen tid. Dessutom ser jag att jag kan få användning för min utbildning inom intern logistik i mitt nya jobb. 

Vad ser du fram emot med ditt nya arbete?
– Att få träffa alla kunder och att få ta mig an och starta nya projekt hela tiden. Omväxling och att driva processer tycker jag är kul.

Var kommer du närmast ifrån?
– Jag har arbetat som reklamationsansvarig på ett återförsäljarföretag till MIO och nu närmast har jag varit bilförsäljare på Bilia i Köping. Jag har länge funderat på att byta bana och när det här jobbet dök upp var det perfekt tajming att ta steget. 

Våra Partners