Bli en del av oss. Vi söker nya säljare för affärsområde Stockholm.

RMS Lagerinredning är i en spännande fas och avser att växa vidare.

Vi erbjuder en spännande och omväxlande säljroll som distriktssäljare, där du har alla möjligheter att påverka din egen roll. Som distriktsäljare hos oss är du delaktig i det mesta i säljprocessen, så som kartläggning, offerter, besöksbokning, kundbesök, kundvård, uppföljning och rapportering.
Du kommer att arbeta gentemot lager och distributionsföretag, olika företag inom industrin m.m. Du kommer att arbeta med hela vårt sortiment och förväntas kunna erbjuda kunder både helhets- och speciallösningar.

Vi ser att du har en stor social kompetens, är kommunikativ och har ett välutvecklat sinne för att göra affärer.
- Du är självgående och driven att utöka våra kundunderlag.
- Du har fler års arbetslivserfarenhet som säljare mot tillverkande industriföretag och/eller från branscher med förvaring- och logistiklösningar (meriterande men inget krav).
- Du gillar att jobba för att bibehålla och utveckla samarbetet med befintliga kunder.
- Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift samt har en god datorvana. B-Körkort krävs.

Vi ser att du trivs med att arbeta självständigt och med att själv driva hela säljprocessen. Som person är du aktiv och resultatinriktad med god förmåga att på ett effektivt och förtroendeingivande sätt skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer.

Sveriges mest kompletta leverantör av lagersystem och tjänster för moderna logistikmiljöer.
Vi vill tillsammans med dig förbättra din lagerverksamhet. Under våra 27 år som leverantör till företag verksamma inom lager och logistik har RMS utvecklats till att idag vara en helhetsleverantör som ligger i framkant. Kompetensen är hög och kunderna många, men vi är inte nöjda med det. Vi vill gärna visa dig hur vi får lager att fungera på bästa och säkraste sätt, vi vet att våra kunder vinner på det. Med ordning och reda på lagret får du som kund ut maximalt av din verksamhet och ditt lager blir en säkrare och effektivare arbetsplats.

 

Vill du veta mer - kontakta: 
Sofia Andersson, 070-574 43 17 eller sofia@rmslager.se

 

 

Våra Partners