Lär känna RMS Lager- och Produktionschef

Vi är väldigt glada att få presentera Rikard Jonsson som ny Lager- och produktionschef hos oss.

I och med den starka expansion som RMS befinner sig i blir kraven högre på vår interna logistik och produktion. Rikard kommer att ha en viktig roll i att se till att produktionen och logistiken fungerar samtidigt som vi fortsätter att hålla en hög kvalité i våra leveranser till kunderna. 

Vem är Rikard? 
– Jag är 35 år och en väldigt glad och social person. Fritiden spenderas tillsammans med familjen som består av min fru Sanna och våra två barn Alice 7 år och Adrian 3 år. I övrigt försöker jag som inbiten sportfiskare spendera så mycket tid jag kan på sjön.

Vad gjorde du innan du började på RMS?
– Jag har under flera år arbetat som områdeschef inom Lidl lagret, men också som platschef på olika terminaler. Där tillbringade jag mycket tid med att försöka hitta nya lösningar på hur vi kunde både bli mer effektiva, men även höja säkerheten för våra medarbetare på lagret. Att använda sig av rätt lagerinredning, att hela tiden hålla koll på skador och se till att reparera dessa var en stor del i ett framgångsrikt lagerarbete. Mitt senaste arbete som säljande distriktschef på Svendsen-Sport innebar försäljning, knyta nya kundkontakter, produktutveckling men också att medverka i olika produktioner.

Vad var det som gjorde att du sökte tjänsten som Lager- och produktionschef?
Jag tyckte att RMS verkade vara ett intressant företag på frammarsch. Jag såg chansen att vara med i ett team av människor som tillsammans tar idé till färdig produkt. Att kunna vara med att påverka och bidra i ett företag med stor potential känns fantastiskt roligt och utmanande. 

 

Nyfiken att jobba hos oss?
Skicka in din spontanansökan och CV till vår vd, Johan Harlén, johan@rmslager.se

 

 

Våra Partners