RMS nyanställer projektsäljare Christoffer Ekengren

RMS Lagerinredningar fortsätter att expandera och nyanställer Christoffer Ekengren som projektsäljare i Eskilstuna.

Christoffer är vårt nytillskott på kontoret. Så klart är vi nyfikna på honom och vill dela med oss av vem han är. Vi gjorde därför en kort intervju. 

Vad var det som attraherade med säljarjobbet hos RMS?
– Det var många faktorer. Jag är väldigt nyfiken på lagerbranschen och tycker den är mycket spännande just nu. Sedan har jag också lagererfarenhet sedan tidigare, som jag tror jag kan ha nytta av i mitt nya jobb. 

Vad har du arbetat med innan du kom till RMS?
– Jag har arbetat med försäljning sedan 2014. Dessutom har jag arbetat i fem år på CDON:s lager och har erfarenhet som lagerarbetare, men även som lageransvarig. 

Vad ser du fram emot i ditt nya jobb?
– Dels att utvecklas som säljare. Det är också mycket spännande att komma in i en växande bransch där man vet att behovet är stort och många affärer görs. Handeln går ju mer och mer mot e-handel och då behövs det lager. Det här är ett jobb som är helt rätt i tiden. Jag ser fram emot en fantastiskt rolig tid på RMS.

PERSONLIGT MED CHRISTOFFER EKENGREN
Familj: Sambo
Bor: Eskilstuna
Ålder: 33 år
Fritidsintressen: Det är mycket sport för min del. Jag gillar att träna. Fram till nu är det mest fotboll som gällt, men jag är även mycket intresserad av andra bollsporter.

 

Våra Partners