Lagersystem – från idé till färdigt lager

Tillsammans med våra kunder skapar vi effektiva, säkra och hållbara lagermiljöer. Vi är experter på lagerlösningar och är med dig från första rådgivning till montering av det färdiga lagersystemet.

Inköp av lagersystem är en långsiktig investering som kräver strategi och planering. Med de produkter vi erbjuder finns stor möjlighet till anpassning och utveckling. Allt för att undvika låsta lagerlösningar då vi inte vet vad morgondagen medför. Produkter ändras, godsdimensionen blir annorlunda och lagret ska därför kunna anpassas över tid.

På RMS vill vi tillsammans med er skapa ett framtidssäkert lager.

Kompletta lagersystem

Vi har ett komplett sortiment av lagerinredning för LEAN-produktion och system för pallhantering, småplock och långgodshantering. Har du en tom lagerlokal kan våra rådgivare tillsammans med dig göra en konstruktion på hur uppbyggnaden av din lagerinredning kan se ut för att göra din lagerverksamhet så effektivt som möjligt. Vi levererar alltid komplett lagerinredning som följer branschens säkerhetsstandarder och erbjuder reservdelar för att komplettera ditt lager.

Vill du utöka din lageryta eller optimera ditt lager kan vi hjälpa dig att se över möjligheterna för en entresol eller rita om befintlig logistik.

Alla lagerinredningar är certifierade enligt SS-EN15512.

Intresserad av lagersystem?
Kontakta oss för rådgivning och offert.
Mejla: sales@rmslager.se, tel: 016-12 10 33.

Våra Partners