”RMS erbjöd en bra och prisvärd entresollösning på 29 kvm”

Kund: Fredrik Edhlund, Västerås Otoplastik AB.

Utmaning: Att öka golvytan i en lokal som byggts av Talli. Talli har ett koncept där de bygger mindre lokaler för uthyrning eller att köpas med insats. Med RMS entresol blev golvytan nästan dubbelt så stor i Västerås Otoplastiks lokal. En utmaning var också att specialanpassa entresolen efter toalett som skulle installeras på golvplan i ena hörnet under entresolen.

RMS leverans: Entresolplan 29 kvm i vit standardfärg med räcke och trappa. Vi har även monterat installationen. Vikt för golvet är 300 kg utbredd vikt per kvm. Golvnivån på entresolen ligger på 2700 mm. Basval golv.

Funktion: Ateljé/butik med toalett och pentry. Allmän förvaring, hyllor.
– Det här är mitt helgprojekt. Jag vill att det här blir en träffpunkt för konstintresserade med pysselmöjlighet, fika och events. Det kommer att utvecklas efter hand. Jag ser mycket fram emot att sätta igång. Det här är en bit på vägen att förverkliga mina drömmar.

Varför ville du ha en entresol i din lokal?
– Istället för att platsbygga ett våningsplan, så är entresol mer flexibelt. Det kan monteras ner och säljas om man vill det. Det är också bra att kunna montera ner entresolen om jag till exempel vill hyra ut lokalen i ett senare skede. Utrymme är ju hårdvaluta i dag.

Vad var det som gjorde att du tog kontakt med RMS och vad tycker du om vår leverans?
– Jag googlade entresol och hittade er och ni erbjöd en bra och prisvärd lösning. Sedan tänkte ni till lite extra och föreslog en specialanpassning av entresolen för toaletten i ena hörnan. Slutresultatet blev väldigt bra och jag är jättenöjd.

Intresserad av entresol?

LÄS MER INFO OM ENTRESOL HÄR.

Om Västerås Otoplastik
Företaget Västerås Otoplastik AB tillverkar hörseltekniska hjälpmedelboch gjuter även eftermarknadsdetaljer till modellhobby.
Det kan bli så att produktionen flyttar till nya lokalen så småningom, men i nuläget är lokalen tänkt att bli en workshop/ateljé/hobbylokal med lite försäljning av konstnärsmaterial.  

Våra Partners