Montör

RMS växer och behöver fler montörer som arbetar med våra projekt. Vi utför både större och mindre montagearbeten inom främst Sverige. Det kan röra sig om nyinstallationer, flyttar, service m m. Vi monterar olika former av lagerinredning och entresoler hos våra kunder.

Rollen som Montör innefattar att genomföra montagetjänsterna med noggrannhet och hög kvalité. Det dagliga arbetet planeras och styrs av en person inom RMS som är Projektledare. Rollen innefattar en stor del resande och vissa dagar med övernattning på annan ort.

Syftet med rollen är att tillsammans med kollegor och underleverantörer utföra beställda montagetjänster hos våra kunder. Våra Montörer är i mångt och mycket vårt ansikte utåt. De är den sista delen i projekten och en mycket viktig del för att skapa nöjda kunder. Rollen som Montör är placerad på huvudkontoret i Eskilstuna (alternativt på försäljningskontoret i Länna, Stockholm) och blir en del av en grupp montörer och rapporterar till Försäljningschefen.

För att lyckas i rollen måste personen vara en initiativtagare, kunna skapa goda samarbeten och vara redo att kavla upp ärmarna när det krävs. Arbetet behöver ske med noggrannhet och samtidigt ha en hög effektivitet.

Rollen innebär ett stort ansvar för RMS genomförande av montagetjänster.

Arbetsuppgifterna består sammanfattningsvis av att:

 • På olika sätt bidra i den snabba expansion som RMS befinner sig.
 • Genomföra montagetjänster främst inom Sverige.
 • Kommunicera med kunden under genomförandet av arbetet för att skapa en god kundupplevelse.
 • När det behövs ta det övergripande ansvaret på montageplatsen.
 • Fånga upp kundbehov på montageplatsen och kommunicera dessa till säljaren.
 • Sträva efter att utveckla arbetssätt och det dagliga arbetet.
 • Löpande återkoppla utfallet på pågående och slutförda projekt.
 • Skapa en god relation och starkt samarbete med kollegor och underleverantörer.

Krav:

 • Meriterande med utbildning inom bygg eller liknande.
 • Minst 3 års praktisk erfarenhet inom bygg eller liknande.
 • Handlingskraftig, med stark förmåga att genomföra arbeten tillsammans med andra.
 • Du talar och skriver flytande svenska och gärna har tillfredsställande kunskaper i engelska, både i tal och skrift. B-Körkort krävs.
 • Personen som passar in hos oss är prestigelös, positiv och konstruktiv. Drivande och resultatorienterad. Självgående och ansvarstagande flexibel. Idérik med stor genomförandekraft. Motiveras av att leverera kvalité genom hårt arbete.

Varför jobba hos oss?

Vi är ett mellanstort bolag med god sammanhållning där kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i rollen som montör och framöver även andra roller inom RMS. Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag med korta beslutsvägar och stor frihet under ansvar. 

Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

Vill du vara med på vår resa?

Sänd din ansökan, CV samt personligt brev till Johan Harlén. Har du frågor är du välkommen att kontakta Johan via mejl johan@rmslager.se eller telefon 070-270 91 23 .

Om RMS

Vi är Sveriges mest kompletta leverantör av lagersystem och tjänster för moderna logistikmiljöer. Under våra 27 år som leverantör till företag verksamma inom lager och logistik har vi utvecklats till att idag vara en helhetsleverantör i framkant. Med ordning och reda på lagret vill vi att våra kunder får ut maximalt av sin verksamhet. Lagret ska både vara en säker och effektiv arbetsplats. Vårt huvudkontor med tillhörande lager finns i Eskilstuna men vi har också ett försäljningskontor i Länna, Stockholm. Däremot finns våra kunder  i hela Sverige.

 

Våra Partners