Driven Projektsäljare – Eskilstuna

Är du en person med skinn på näsan som tycker om att ta egna initiativ? Trivs du i en relationsbyggande roll, har stenkoll på din pipeline och är samtidigt en duktig kommunikatör? Kul, då kan det vara just dig vi söker!

Nu söker vi en driven projektsäljare! Vi söker dig som vill vara med och förändra och som vågar att tänka nytt.

OM OSS

Vi är Sveriges mest kompletta leverantör av lagersystem och tjänster för moderna logistikmiljöer. Under våra 30 år som leverantör till företag verksamma inom lager och logistik har vi utvecklats till att idag vara en helhetsleverantör i framkant. Med ordning och reda på lagret vill vi att våra kunder får ut maximalt av sin verksamhet. Lagret ska både vara en säker och effektiv arbetsplats.

Vårt huvudkontor med tillhörande lager finns i Eskilstuna, men vi har också ett försäljningskontor i Länna, Stockholm. Våra kunder finns i hela Sverige.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att ansvara för att driva projekt från början till slut, från det första mötet med kund till monteringen av det färdiga lagersystemet. Det är ett varierande arbete med stort fokus på säljprocessen, där du arbetar mot både nya- och befintliga kunder.

Du kommer att arbeta rådgivande mot kunden med behovsanalyser och presentationer av kundanpassade lösningar. Din administrativa sida kommer väl till pass för att ta fram offerter, rapporter och uppföljning för att tydligt följa hur dina affärer utvecklas.

VEM SÖKER VI?

För att göra succé i rollen söker vi dig som är affärsmässig och noggrann, med öga för detaljer och som utför ditt arbete med stort engagemang. Rollen är verksamhetsnära där frågeställningarna på ditt bord kommer att vara varierande, utmanande och intressanta.

För rätt person innebär detta också stor handlingsfrihet med en möjlighet att själv påverka och genomföra förändringar – både internt som externt.

Krav

  • B-körkort
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande bransch
  • Minst 2 års erfarenhet av försäljning

Har du även arbetat med CRM-system är det meriterande.

VARFÖR JOBBA HOS OSS?

Vi är ett mellanstort bolag med god sammanhållning där kulturen är prestigelös, flexibel och vänlig. Du kommer att ingå i ett affärsdrivet team och tillhöra ett företag med korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Som anställd får du ett generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Du kommer utgå från vårt huvudkontor i Svista, Eskilstuna. Du arbetar främst mot ett tilldelat distrikt, men möter även våra kunder i hela Sverige.

Låter det som en spännande utmaning? Vill du bli en del av RMS vinnande team?

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka ansökan till: Försäljningschef Felix Agel.

Mejl: felix@rmslager.se

Mobil: 070-574 43 57

Rekrytering sker löpande.

Tillsammans med våra kunder skapar vi effektiva, säkra och hållbara lagermiljöer.

Våra Partners