Entresol och entresolplan

Utnyttja höjden i din lokal och optimera era ytor. Vi konstruerar, levererar och monterar CE-godkända entresollösningar som anpassas efter önskemål som storlek, höjd och lastförmåga.
Ett entresolplan är en prisvärd investering. Det kan många gånger vara ett mer lönsamt alternativ än att flytta till större lokaler.

 

Se fler inspirationsbilder under entresollösningar. 

 

RMS kundanpassar entresollösningar efter era önskemål.

Fördelar med entresol från RMS:

• CE-godkända entresollösningar

• Marknadsledande märken

• Vi hjälper till från idé till färdigt montage

• Snabba offerter

• Skräddarsydda lösningar

• Vi erbjuder finansiering – leasing eller hyra

• Fabriksgaranti

Entresol passar olika typer av verksamheter

Entresol passar inte enbart till lagermiljöer, utan även till flera olika typer av verksamheter och platser som fabriker, verkstäder, kontor, offentliga miljöer, gym, mässor, events med mera. Det är bara fantasin som sätter begränsningar. RMS kundanpassar entresollösningar efter önskemål.

Skapa nya ytor med entresolvåning

Med ett mellangolv (entresolvåning) fördubblas golvytan och skapar nya ytor. Vi anpassar den utifrån dina behov med flera olika typer av räcken, trappor och grindar. Vi bygger från en till tre våningar, med eller utan integrerade hyllor (hyllställsburen entresol). Entresolbjälklaget dimensioneras enligt gällande EU-standard för laster från 350 kg/kvm och uppåt.

Godshantering

Entresolplan kan användas för nästan all typ av godshantering som förekommer inom lagerverksamhet. Inte enbart för extra lagringsutrymme, utan också för hyllplock, kontor, GOH (kläder på hängare) med mera.

Hur får ni ut mest av investeringen?

Användningen påverkar många gånger slutkostnaden. Exempelvis skiljer det sig en hel del i pris mellan en för kontor och en med integrerade flow-racks och transportband.

Kostnaden är inte det enda du bör tänka över när du funderar på hur du skall använda din entresol. Se över hur lagrets processer förändras och hur du kan få bäst ROI på investeringen. 

Avbrottsfritt

I vanliga fall installerar vi den utan att påverka/avbryta det dagliga arbetet på lagret eller i dina lokaler. Det betyder att du inte behöver förlora effektivitet när du adderar yta genom en entresolvåning, jämfört med att flytta din verksamhet för att få större yta.

Tillbehör och tillval för entresol

Vi har ett stort sortiment av tillbehör och tillval för att passa era behov och säkerhetskrav. Du kan även få den i vilken färg du önskar. 

Kontakta oss för rådgivning och offert.

Mejla: sales@rmslager.se, tel: 016-12 10 33.

 

Läs om vårt kundcase med entresol från Sealed Air Svenska AB.

Läs mer och få inspiration och se våra tillval till entresol här.

 

Se film här på montage av entresol.

Våra Partners